Sport og Idræt i Svendborg – kontakt@sis-svendborg.dk

Den Fynske Idrætsforeningspris

 

 

Hej alle,

Så er det igen ved at være tid til at finde kandidater til Den Fynske Idrætsforeningspris, som uddeles i januar til Sportslørdag i Odense.

Kriterierne er meget brede, så send endelig en indstilling afsted til Carsten i Fynske Idrætsforbund, hvis I har en eller flere oplagte kandidater. Se nedenstående.

 

Den Fynske Idrætsforeningspris 2021

2021 har været endnu et udfordrende år både for idrætten. Endnu et år har idrætsforeningernes fællesskaber og rutiner været sat under pres. Det har krævet meget, af foreninger, frivillige og aktive. Vi har mange dygtige idrætsforeninger på Fyn, der leverer rigtig god træning år ud og år ind, uanset om solen skinner, det regner, sner eller der kommer noget der hedder Covid-19. Dem vil vi gerne hædre med den Fynske Idrætsforeningspris. Man behøves ikke at dominere resultatlisterne eller afholde kæmpe events for at modtage Den Fynske Idrætsforeningspris. Man skal være en veldreven forening, der har gode træningstilbud ikke mindst til børn og unge, med uddannede trænere. Man skal være synlige i lokalområdet, således at det er et naturligt samlingssted for områdets beboere. Prisen vil gerne hædre de foreninger der gør et godt stykke arbejde uge efter uge år efter år, det kræver også initiativ og engagement, at følge med i tidens trends og hele tiden udvikle foreningen. Sidste år gik prisen til Otterup HK der til fulde lever op til ovenstående. Indstillinger: Send en indstilling indeholdende: Foreningens navn og en kort motivering.

Indstillingen sendes pr. mail til Idrætskonsulent Carsten Lausten, konsulent@fynske-if.dk eller ring på tlf 22417520. Sidste frist for indstilling er d. 1.11 kl. 12.00.

Den Fynske Foreningspris går til en forening der rummer nogle af de nedenstående kriterier:  Yder en stor indsats for børn og unge  Er et vigtigt element i lokalsamfundet  Sørger for at have dygtige uddannede trænere og ledere  Diversitet i bestyrelsen og blandt instruktørerne  Udvikler løbende foreningen  Arbejder med faciliteter  Påtager sig arrangementer  En elite satsning er velkommen, men kan ikke stå alene  Man har taget et initiativ der kommer foreningen, fynsk idræt og/eller idrætsgrenen til gode.  Man arbejder med handikappede, udsatte, indvandrere etc.  Man arbejder med synlighed Der nedsættes en komite med repræsentanter for DIF, Kulturregion Fyn og Fynske Idrætsforbund, der udvælger årets modtager, der udover æren også modtager 10.000 og en “sejr” statuette af Jens Galschiødt.

Prisen overrækkes i uge 3 i forbindelse med Sportslørdag.

Venlig hilsen

Bjarne Abildtrup
Fritidskonsulent

Svendborg Kommune
Kultur og Fritid

Ryttervej 70
5700 Svendborg

Mobil: +4530175758
Email: bjarne.abildtrup@svendborg.dk<mailto:bjarne.abildtrup@svendborg.dk>