Sport og Idræt i Svendborg – kontakt@sis-svendborg.dk

Fodboldfitness i Svendborg

Fodboldfitness er et nyt tilbud i Svendborg

 

Der findes fodboldfitness i Slagelse, Haderslev og Kerteminde – og mange andre steder rundt i det ganske land. Nu er der også et tilbud om fodboldfitness i Svendborg, nærmere betegnet på Tåsinge.

Bag det nyt tilbud står Svendborg Senior Idræt og Tåsinge Forenede Boldklubber med støtte fra DBU.

Første gang fodboldfitness bliver præsenteret er torsdag den 3. april kl. 10.30.

Det sker på banerne i Tåsinge Forenede Boldklubber, som du finder lige bag ved Tåsinge Hallen på Eskærvej.

Starten bliver markeret med et ”Åbent Hus” arrangement med en kort introduktion til fodboldfitness, spil og leg på små baner. Dagen slutter – foruden lidt til hals og mave – med et informationsmøde med planer for sæson, indhold m.m.

Hvad er så Fodboldfitness?

Fodbold Fitness er motionsfodbold på mindre baner og altid med bold. Fodbold Fitness er sundt, sjovt og et herligt holdspil, hvor spillerne også kan nyde samværet.

Fodbold scorer højt på alle parametre som en sund motionsform, nemlig både din kondition, muskelopbygning, vægt og fedtprocent.

Fodbold Fitness er et træningstilbud til alle, der ønsker en træningsform, der er både effektiv og social. Holdet er ikke tilmeldt en turnering. Det gør træningen mere fleksibel og giver dig mulighed for at træne så ofte – eller sjældent – du ønsker.

Der spilles udendørs på mindre baner og med hele kroppen i gang.

Der er allerede mere end 100 Fodbold Fitness-klubber på landsplan, der tilbyder fleksibel motionsfodbold til så forskellige målgrupper som mødre, fædre og arbejdsløse. Nu sker det altså i Svendborg med 60+ ’erne som målgruppe.

De to foreninger bag tilbuddet glæder sig både til samarbejdet og til at, der nu kommer et nyt tilbud til idrætspaletten i Svendborg.

Du kan finde yderligere information om Fodbold fitness på www.dbu.dk/fitness. Tilmelding kan ske på Svendborg Senior Idræts hjemmeside www.svsi.dk. Senioridrætskonsulent Birthe Bergmann kan desuden  kontaktes på  24 88 63 31 eller birthe.bergmann@svendborg.dk