Sport og Idræt i Svendborg – kontakt@sis-svendborg.dk

Foreningerne indbydes af Søfartsskolen

På Svendborg Søfartsskole vil vi gerne gøre noget for trivslen blandt vores unge!

 

Derfor vil vi gerne i kontakt med idræts- og kulturlivet i Svendborg Kommune og invitere til et samarbejde med os. Vi vil gerne sikre, at vores elever møder et bredt udvalg af aktiviteter, som de kan fylde deres fritid med. Desuden arbejder vi hen imod en skarpere profil på sundhedsområdet med fokus på såvel kost som motion. Planen er, at vi med udgangen af 2017 gerne skulle være en sundhedscertificeret skole med mange samarbejdspartnere i det lokale idrætsliv omkring tilbud til vores elever, så de kan få en aktiv hverdag.

Svendborg Søfartsskole har hvert år et sted mellem 200-250 elever i alderen 16-24 på vores to uddannelse, skibsassistent og HF-søfart. For de flestes vedkommende er de ikke lokale. I den flok er der mulighed for i de forskellige foreninger at rekruttere såvel medlemmer som instruktører og trænere.

Derfor vil vi gerne invitere jer samarbejde – og vi har 3 forslag til, hvordan det kan foregå.

  1. ”Fritidsmesse”: I besøger Svendborg Søfartsskole torsdag den 5/11, mandag den 9/11 eller tirsdag 17/11. I deltager (gratis) i aftensmaden kl. 1700 – og får derefter mulighed for at møde vores elever. Vi foreslår, at I laver en ”event”, som de kan deltage i eller placerer jer på et af vores fællesområder, så I kan få en snak med de unge, der naturligvis vil være orienteret om jeres tilstedeværelse. Sidste tilmelding til disse aftener er 1. november 2015.
  2. ”Besøgsaften”: I laver et arrangement i jeres klub/forening og laver en aftale med os på skolen om, hvornår vi kan komme ud og besøge jer. En sådan aftale om et besøg hos jer kan placeres i løbet af resten af skoleåret 2015/2016.
  3. ”Jeres ide”: Ude i jeres forening eller klub sidder I måske med en helt tredje ide til, hvordan et samarbejde kunne foregå – den vil vi virkelig gerne kende! Så den håber vi, at I vil ringe og snakke med os om.

Vi håber, at et sådant tiltag kan blive et aktiv for jeres klubber og foreninger – samtidig med at det bidrager til vores ønske om at tilbyde vores unge et godt fritidsliv. Vi vil forsøge at udvikle konceptet med baggrund i de erfaring, vi får i år – og forventer et lignende tiltage i 2016 som en del af opstartsforløbet for vores HF-søfartselever i august/september.

 

For flere informationer og tilmelding kontakt:

Velfærdsmedarbejder

Lisbeth Hansen

Mail: lh@svesoef.dk

Mobil: 22 79 14 79

Telefon: 62 21 04 84