Sport og Idræt i Svendborg – kontakt@sis-svendborg.dk

GOG til DM for U18

 

Både hos mændene og kvinderne er GOG med i Final 4

 

I den kommende weekend er Danmarks suverænt bedste U18-hold for piger samlet i IBF Arena i Ikast. Det er de danske mesterskaber, Final 4 ,for U18 piger, der bliver spillet allerede her i weekenden den 11. og 12. april. Det er FIF, Randers, FC Midtjylland og Gudme Oure GOG Sydfyn, som er årets fire deltagere i Final 4, som skal fordele de tre sæt medaljer til DM.

 

GOG Håndbold er stolt over at have sydfynske piger med blandt de fire sidste hold til DM, og GOG Håndbold er næsten endnu mere stolt over, at det er tilfældet både hos pigerne og hos drengene. Ja, vi er faktisk lidt stolte over, at vi som den eneste klub i landet kan glæde os over, at vi er repræsenteret med vores ungdomshold blandt de fire sidste hold hos både mændene og kvinderne i U18.

 

Hos drengene forgår de danske mesterskaber i weekenden efter. Den 18. og 19. april. Og de foregår i GOG Arena. Det er årets største begivenhed i ungdommens klubherrehåndbold, når Århus Håndbold, Kolding IF, BK Ydun og GOG støder sammen i denne sæsons Final 4. Her skal det afgøres, hvem der snupper det danske mesterskab for U18 hold i denne sæson.

 

GOG Håndbold glæder sig til at invitere alle håndboldinteresserede mennesker indenfor til en weekend med fantastisk håndbold, som altså blandt andet vil bestemme, hvem der skal have medaljer til DM, og som derudover vil vise publikum nogle af de spillere, som står på spring til at skulle spille på de største scener om få år.