Sport og Idræt i Svendborg – kontakt@sis-svendborg.dk

GOG U-18 piger

 

GOGs U18-piger på vej mod DM efter sejr over Ydun

 

Foreløbig har Gudme Oure GOG Sydfyns U18-piger kun tabt en enkelt kamp.

 

Meget tyder på, at det vil lykkes for Robert Gertsens U18-piger at nå helt frem til “Final4” i kampen om DM-titlen.

 

Holdet vandt i hvert fald forleden en meget vigtig sejr over Ydun, og den sejr betyder, at holdet lige nu ligger nummer 1 i østligaen – et point foran Ajax og to point foran Ydun.

 

“- GOGs U18 piger er en trup på knap 20 spillere, som alle nyder håndboldspillet og hinandens selskab. Hver eneste gang, de møder til kamp og træning, bliver der udvekslet både smil og godt humør, fortæller Freja Hammer og fortsætter:

 

“- Samtidig med den gode stemning har pigerne et fantastisk fokus og en god arbejdsmoral og sammen med trænerene bliver der taget godt hånd om både den enkelte spiller og gruppen som helhed. Der ligger store ambitioner i gruppen, og der er en fælles forståelse for, hvad der skal til for målene skal opnås”, mener Freja.

 

Samtidig med U18 gruppens mål hjælper 97′- og 98′-pigerne også med til, at Gudme HK’s damer når deres målsætning. Så både på tværs af hold og årgange i den store trup bliver der arbejdet tæt sammen og dette giver en fantastisk holdånd på hele damesiden i GOG, slutter Freja Hammer fra holdet.

 

Tak til Freja for ordene. Og hele GOG Håndbold krydser fingre for, at målene opfyldes. Både U18-holdets kamp for at nå med til DM. Og Gudme HKs forsøg på at rykke op i 2. division. Og i øvrigt: Mange tak til SIS Svendborg for støtten til det sydfynske mandskab.