Sport og Idræt i Svendborg – kontakt@sis-svendborg.dk

Gratis markedsføring til alle foreninger

Kære idrætsforeninger i Svendborg kommune

 

På baggrund af gode erfaringer fra andre kommuner, har Sport og Idræt i Svendborg (SIS) indgået en samarbejdsaftale med Motivu.dk, som specialiserer sig i medlemsrekruttering til idrætsforeninger. Samarbejdsaftalen er indgået som et resultat af de svar, I som foreninger gav på den foreningsundersøgelse SIS udsendte lige før sommerferien. SIS vil derfor gerne tilbyde jer et betalt rekrutteringsforløb på 6 måneder, hvor Motivu hjælper jer med at skaffe flere medlemmer.

I perioden 28. december 2020 – 28. juni 2021, vil I få gratis annoncering af jeres hold på bl.a. facebook, instagram og google.

I kan se en kort video med beskrivelse af, hvordan Motivu skaffer medlemmerne her

Det eneste I som forening skal gøre er at:

1) Oprette jeres træninger på Motivu.dk (brug dette link for at få betalt annoncering)

2) Tage godt imod nye prøvemedlemmer

I kan oprette jeres træninger allerede nu, eller når som helst i løbet af perioden, men den betalte annoncering starter først den 28. december 2020. Hver forening kan oprette 4-6 hold som I ønsker at få flere medlemmer på. Når I opretter holdene er det en god idé at tilføje 1-3 billeder der viser aktiviteten på holdet, eller en kort video på max 15 sekunder.

Er din forening allerede oprettet på Motivu, så skal I blot skrive til morten@motivu.dk og bede om at blive tilføjet Svendborg kommune aftalen.

Har I spørgsmål til Motivu, så kan I kontakte Morten Nørsten på 21832321 eller morten@motivu.dk

Introduktion til Motivu

For at I alle har mulighed for at blive bekendt med Motivu-værktøjet, afholdes der en online introduktion, hvor Motivu præsenterer det for jer. Her vil I også have mulighed for at stille afklarende spørgsmål. Introduktionen afholdes via Zoom.

Introduktionen er tirsdag den 24. november kl. 20-21

Du kan tilmelde dig via dette link: https://motivu.activehosted.com/f/7

På vegne af SIS’ bestyrelse

Karin Olsen

Formand for SIS