Sport og Idræt i Svendborg – kontakt@sis-svendborg.dk

GuldOgGuldOgGuld

 

 

GOG vandt DM-guld. GOG vandt DM-guld. GOG vandt DM-guld

 

Hvorfor f….. skriver de det samme tre gange i træk?!? Fordi det skete tre gange i træk i samme weekend!

 

GOG Håndbold har i den forløbne weekend leveret en præstation, som er helt udover det sædvanlige. Spørgsmålet er, om det er sket før? Spørgsmålet er, om det vil ske igen? Uanset hvad: Så skete det i denne weekend:

 

GOG Håndbold U14-drenge vandt det danske mesterskab. GOG/Oures U16-drenge vandt det danske mesterskab. GOGs U18-drenge vandt det danske mesterskab. GOG vandt altså alle de tre mulige ungdomsmesterskaber i drenge/herrehåndbold. Det er faktisk så vildt, at det er vildt en gang til. Og en gang til…

 

Herfra skal der lyde et kæmpe stort til lykke til alle trænerne for alle de tre  hold. Der skal også lyde et stort til lykke til alle holdlederne bag de tre hold. Alle spillerne skal naturligvis også have et stort og hjerteligt til lykke med DM-titlen. Det bliver noget, som I stolte kan fortælle til jeres børnebørn!

 

Først og fremmest skal der imidlertid lyde et fuldtonet til lykke til hele GOG Håndbold. Til hele klubben. Til alle trænere, alle ledere, alle frivillige. Til hele den ånd der er i vores klub. Til den træningsdisciplin og vilje til at blive bedre der præger os. Til den lyst til at lege med vores dejlige sport – som man kan mærke i GOG Arena. Hver dag. Året rundt.

 

GOG-pigerne var også – tæt på

 

GOG var også med til DM Final 4 på pigesiden

 

Det er ikke let at hamle op med herresiden, når den vælger at rydde bordet – og vinde alle tre DM-titler, men… Pigerne/kvinderne i GOG Håndbold gør det nu heller ikke så ringe endda. Faktisk er de på mange måder – efter en hård tid – på vej til at nå helt op blandt de bedste i Danmark igen. I første omgang på ungdomssiden.

 

Det bedste eksempel på det leverede Gudme Oure GOG Sydfyns U18-piger i denne weekend. Holdet har i den forløbne sæson vundet hele østligaen og derfor skulle Camilla Pytlick og Co. op mod Skanderborg i DM-semifinalen i Ringsted i lørdags. Det blev en tæt og spændende kamp, hvor begge hold brugte alle redskaber i værktøjskassen. Desværre for de sydfynske piger, så endte Skanderborg med at trække det længste strå, og dagen efter blev det også Skanderborg, som vandt det danske mesterskab for U18-pigerne.

 

GOG Arenas bedste U18-piger måtte desværre også se sig besejret i kampen om bronzen dagen efter, hvor kræfterne ganske enkelt var sluppet op. Men ikke desto mindre: De bedste sydfynske U18-piger er altså det fjerdebedste hold i landet. Det er slet ikke så ringe endda. Det lover også godt for det unge senior Gudme HK hold, som netop er rykket op fra 3. division til 2. division, og som stille og roligt – under ledelse af Thomas “Tændstik” Brandt-Nyegaard – bevæger sig frem i verden…

 

Ja, og resten af pigesiden er skam også godt på vej. GOG/Oures U16-hold måtte godt nok “nøjes” med den fynske pokaltitel og en 5. plads i østligaen, men der er masser af talent der også. Og det samme er der i den grad hos GOGs U14-piger, der var én sejr fra at komme med til Final 4 om DM. Det talentfulde U14-pigehold vandt den fynske række sikkert – men tabte kvalifikationskampen om at komme med blandt de fire sidste hold til DM. Så også på pigesiden er der masser at glæde sig over. Og glæde sig til. I de kommende år.