Sport og Idræt i Svendborg – kontakt@sis-svendborg.dk

Invitation til kickoff-møde om Svendborg Sportsfestival 2016

 

 

Kære alle

 

Vi skriver til jer for at invitere jer til at deltage i markeringen af Danskernes Idrætspris. Det er en pris indstiftet af Danmarks Idrætsforbund. I dens første år vandt SG, SG Huset og Svendborg Kommune Danskernes Idrætspris. Med prisen fulgte 100.000 kr., som vi modtog fra DIFs formand Niels Nygaard 25. november. Vi har besluttet, at bruge pengene til at markere Danskernes Idrætspris ved at lave Svendborg Sportsfestival i 2016.

 

Svendborg Sportsfestival er drømmen om en begivenhed, hvor unge og ældre udøvere, foreningsledere og beslutningstagere indenfor idræt, sport og træning mødes på tværs for at lave og udvikle aktiviteter. Hvis sportsfestivalen bliver den succes, vi håber på, kan den forhåbentlig blive den første i en række af sportsfestivaler i Svendborg. Men lige nu handler det om den allerførste Svendborg Sportsfestival, som skal holdes til sommer.

 

Selv om sportsfestivalen markerer, at vi vandt DIFs Danskernes Idrætspris er den ikke forbeholdt medlemmer af DIF. Derfor har stærke kræfter som SIS, Svendborg Event, DGI og DIF allerede nu sagt, at de gerne vil være med til at løfte og udvikle på eventen. Men mindst ligeså vigtigt er det, at alle I, der arbejder med idrætten til daglig i Svendborg Kommune, frivilligt eller professionelt, skal inviteres med omkring bordet.

 

Derfor inviteres I til kickoff-møde

torsdag den 7. januar kl. 18.30 – 21.00 i SG Huset

 

Vi håber, at I har lyst til at deltage i udviklingen af Svendborg Sportsfestival. I kan tilmelde jer her.

Hvis I vil se, hvem der er tilmeldt, kan I gøre det her

 

Med sportslige hilsener

 

Lars Erik Hornemann

borgmester, Svendborg Kommune

Ole Højly

formand, SG