Sport og Idræt i Svendborg – kontakt@sis-svendborg.dk

Invitation til workshop i Svendborgmentaliteten den 26. november

 

 

 

Kære forældre til sportsglade børn

 

Ønsker du som sportsforældre mere viden og indsigt i, hvordan du støtter og hjælper dit barn til at trives, udvikle sig og præstere bedre, når det virkelig gælder?

 

Formålet med workshoppen er, at du som forældre får en større forståelse for din rolle og hvornår dine handlinger er hensigtsmæssige og uhensigtsmæssige i forhold til, hvad du ønsker for dit barn.

 

Oplægsholder: Adam Blicher, sportspsykologisk konsulent i Team Danmark

 

Dato og tid:

  1. november kl. 17.00-18.30

 

Sted:

Svendborg Gymnasie og HF

A P Møllers Vej 35,

5700 Svendborg

 

Tilmelding senest den 22. november klik her

 

Pris:

Arrangementet er en del af SvendborgMentaliteten, der er Svendborg Kommunes sportspsykologiske indsats, og er gratis for interesserede

 

Vi vil være vært ved en tår kaffe og en vand på dagen.

 

Mere om Adam Blicher:

Uddannet cand. scient. psyk. fra Syddansk Universitet med speciale i Sportspsykologi, hvor hans vejleder var Kristoffer Henriksen, der er den førende sportspsykolog i Norden indenfor talentudviklingsmiljøer og kulturel ledelse.

Adam er tilknyttet som ekstern konsulent i Team Danmark, hvor han bl.a. arbejder med kulturelle ændringer i klubber og forbund.

Adam har tidligere været tilknyttet U- og A-landshold i Dansk Basketball Forbund og er tilknyttet de danske Team Gym Landshold.

Læs mere om Adam Blicher her

 

Hvis du har spørgsmål, er du meget velkommen til at kontakte Sten Kaj Larsen, sten.kaj.larsen@svendborg.dk, tlf. 30245590.