Sport og Idræt i Svendborg – kontakt@sis-svendborg.dk

Kammeratskabsprisen – har du en kandidat

Til alle idrætsforeninger i Svendborg Kommune

Godt kammeratskab er guld værd – lad os hylde dem, der skaber det

I januar fejrer Fynske Bank endnu engang det gode kammeratskab med at uddele Kammeratskabsprisen til en ung, fynsk sportsudøver. Det er femte gang, at prisen bliver uddelt, og I har mulighed for at have én – eller flere – kandidater med.

Den bedste kandidat får Kammeratskabsprisen og 25.000 kr.

Der følger 25.000 kr. med prisen, som modtageren og dennes hold eller forening kan bruge på en fælles oplevelse eller lignende. Der nomineres syv kandidater til prisen. Alle nominerede modtager hver 3.000 kr.

Hvem kan indstilles?

Kandidaterne skal være mellem 13 og 18 år. Og prisen gives til en person, som både kæmper for de gode resultater og det gode fællesskab.

Tag fat i trænerne, tal med medlemmerne, spred budskabet. Det er nemt at indstille en kandidat. Bare gå ind på www.fynskebank.dk/kammeratskabsprisen

Eventuge i stedet for en dag
Normalt afslører vi vinderen ved Fynske Bank Sportslørdag i januar måned i Odense Idrætshal. På grund af COVID-19 afvikles eventen i 2021 over en hel uge – nærmere bestemt i uge 3, dvs. fra d. 18-24. januar 2021. Der vil fortsat være 5 kåringer; Årets Sportsnavn, Årets Fund, Årets Idrætsleder, Årets Idrætsforening og Årets Kammerat. Kåringerne sker forskellige steder på Fyn.

 

Sidste frist for indstilling af kandidater er den 17. december 2020

Vedlagt finder I lidt materiale, I kan bruge på Facebook, jeres hjemmeside og rundsende til alle medlemmerne, så de også får mulighed for at indstille kandidater.

Vedhæftet:

Wordfil med tekst til brug på hjemmesiden og tekst til facebook post

Billede til brug på hjemmeside

Billede til brug på facebook

Pdf af Plakat til at printe ud eller sende rundt

Venlig hilsen

Bjarne Abildtrup
Fritidskonsulent

Svendborg Kommune
Kultur og Fritid