Sport og Idræt i Svendborg – kontakt@sis-svendborg.dk

Kammeratskabsprisen

 

.

Til klubbens formand og trænere

 

Godt kammeratskab er guld værd – lad os hylde dem, der skaber det

I januar fejrer Fynske Bank det gode kammeratskab med at uddele Kammeratskabsprisen til en ung, fynsk sportsudøver. Det er første gang, at prisen bliver uddelt, og I har mulighed for at have én – eller flere – kandidater med.

 

Hovedgevinsten er 25.000 kr

Den bedste kandidat får Kammeratskabsprisen. Der følger 25.000 kr. med prisen, som modtageren og dennes hold kan bruge på en fællesrejse eller lignende. Der nomineres syv kandidater til prisen og alle nominerede og deres hold modtager 3.000 kr.

 

Prisen uddeles på Fynske Bank Sportslørdag i Odense Idrætshal den 21. januar.

 

Hvem kan deltage?

Deltagerne skal være mellem 13 og 18 år. Og prisen gives til en person, som både kæmper for de gode resultater og det gode fællesskab.

 

Sådan deltager I

Tag fat i trænerne, tal med medlemmerne, spred budskabet. Det er nemt at indstille en kandidat. Bare gå ind på https://www.fynskebank.dk/kammeratskabsprisen

 

Sidste frist for indstilling af kandidater er 16. december 2016

Har du spørgsmål, kan I kontakte Helle Lassen, marketingkonsulent på tlf. 63 71 50 98, hl@fynskebank.dk.

 

Plakat og del på de sociale medier
Vi håber samtidig, at I vil være med til at dele nyheden med jeres medlemmer og har vedhæftet tekst til facebook opslag samt foto. I kan også finde oplsaget på Sportslørdags facebookside og dele derfra.

Plakaten må I meget gerne printe og hænge op i klublokalet, i hallen m.m.

 

Sportslørdag nu på facebook

Vi håber samtidig, at I vil sætte krydset og besøge Sportslørdag den 21. januar 2017 i Odense Idrætspark. I kan følge begivenheden udfolde sig på facebook. Der er gratis entré.

 

holdkammeratprisen-tekst