Sport og Idræt i Svendborg – kontakt@sis-svendborg.dk

Klar til kampen om medaljer

GOGs U18-herrer er klar til kampen for DM-medaljerne

Samarbejdet mellem GOG og Oure fungerer stadig strålende – og tak til SIS

 

 

Håndboldklubben GOG har – i et tæt samarbejde med Skolerne i Oure – i mange år haft tradition for en meget stærk ungdomsside – ikke mindst blandt herrerne, hvor GOG og GOG/Oure og Oure i lang tid har haft meget stærke U16-hold og lige så stærke U18-hold.

 

Det slår heller ikke fejl i år, hvor U18-herrerne allerede har sikret sig en plads til “Final4” om DM-titlen. GOG har således kun tabt en eneste kamp. Det var til Ydun, som derefter blev sat eftertrykkeligt på plads, da de kom til GOG. Lige nu mangler der kun en kamp i østligaen, og meget tyder på, at GOG snupper førstepladsen. Derefter venter så de bedst hold fra Jylland – til DM.

 

Faktisk er der så stor en koncentration af dygtige spillere i den årgang på Sydfyn, at det ikke kun er GOG, der ligger i den eftertragtede liga. Oure har også et hold i østligaen, og selv om Oure-mandskabet ikke når med til DM, så ligger holdet dog nummer 5 i tabellen – over HC Odense. Det er helt uhørt, at det kan lade sig gøre med to hold fra samme lokalområde i den bedste liga.

 

Træner Mathias Albrektsen fortæller:

 

–        GOG’s ungdomsafdeling på herresiden har gennem en årrække huset og mønstret mange store talenter til både GOG’s eget ligahold men også til mange andre ligaklubber i Danmark, forklarer Mathias og uddyber:

–        U18 årgangen er de sidste 2 år, før spillerne træder ind i senior verdenen. Det store fokus ligger således på at udvikle spillerne på banen, men også udenfor banen, fysisk, så de er rustet og klar til en seniorkarriere.

–        Der arbejdes således meget med spillerens individuelle, spilmæssige kompetencer, men et stort aspekt i det daglige arbejde ligger også i en bevidstgørelse af det enkelte individs eget selvansvar for sin egen udvikling, slutter Mathias Albrektsen.

 

I GOG er der stor glæde over samarbejdet med Oure også på denne front, og GOG er også taknemmelig for den støtte, som SIS Svendborg har givet til arbejdet med de store talenter på Sydfyn.