Sport og Idræt i Svendborg – kontakt@sis-svendborg.dk

Pressemeddelelse fra SIS vedr. Svendborg Sportsfestival

 

 

Svendborg Sportsfestival bliver en årlig begivenhed, hvor borgere i Svendborg Kommune kan prøve forskellige aktiviteter indenfor idræt, sport og motion. Desuden er Svendborg Sportsfestival et netværk, hvor alle interesserede indenfor sport, idræt og motion har vidensdeling på tværs af idrætsgrene og skaber udvikling for det sydfynske idrætsliv.

I 2016 udgiver Svendborg Sportsfestival en eventkalender, som gælder i perioden fra 1. maj til 18. juni, hvor foreninger, klubber, institutioner, kommercielle aktører og alle andre interesseret i sport udbyder aktiviteter placeret rundt i hele kommunen. Her kan borgere for et beskedent beløb prøve nogle af de fantastiske bevægelsestilbud, som Svendborg Kommune byder på. Eventkalenderen udløber den 18. juni, som er selve festivaldagen. Her kulminerer Svendborg Sportsfestival på 4 locations, hvor der gennem hele dagen vil være aktiviteter, som borgerne kan prøve gratis.

 

Den ene af de 4 locations er Centrumpladsen i Svendborg centrum, hvor der den 18. juni 2016 vil være en idrætsmesse kombineret med aktiviteter. Som koordinator på selve dagen står Svendborg Idræts Samvirke (SIS) og formand for SIS Preben Juhl Rasmussen udtaler i den forbindelse: ”På centrumpladsen afholder vi en idrætsmesse, hvor alle, der beskæftiger sig med sport, idræt eller motion, har mulighed for at få en stand, hvorfra de kan gøre reklame for deres bevægelsestilbud og de aktiviteter der udbydes – måske er det der, man kan uddele sit sæsonprogram for den kommende sæson.

Vi har valgt at afholde idrætsmessen på Centrumpladsen mellem klokken 10.00 og 14.00, da vi håber at kunne lokke de handlende i byen hen og snuse lidt til alle de forskellige bevægelsestilbud, som Svendborg Kommune har. Vi håber at mange foreninger tager nogle af deres aktiviteter med på pladsen, så børn, unge, voksne og ældre kan prøve en masse forskellige og finde den aktivitet, der passer perfekt til dem. På SIS’s stand har vi bl.a. et tilbud om forenings- og lederudvikling til alle idrætsforeninger i Svendborg – et udviklingsforløb udarbejdet at DIF og DGI “BEVÆG DIG FOR LIVET” og vi håber, at mange kommer forbi for at høre om dette unikke tilbud.”

 

Det er gratis for alle foreninger, klubber, institutioner, kommercielle aktører med flere at få en stand på Centrumpladsen til Svendborg Sportsfestival lørdag den 18. juni 2016 kl. 10.00 – 14.00. For at have et overblik over hvem der har lyst til at have en stand, skal man tilmelde sig via mail til eventmanager i Svendborg Sportsfestival: Jesper Fries Pedersen på sportsfestival@svendborg-gf.dk I emnefeltet skal man skrive: tilmelding til idrætsmesse og i selve mailen skal der stå forening/klub/anden aktør, kontaktperson, antal personer (cirkatal) samt om man ønsker at lave en aktivitet på Centrumpladsen.

 

Du kan læse meget mere om Svendborg Sportsfestival, de andre locations og hvad der ellers sker på www.svendborgsportsfestival.dk eller på Facebook-siden: Svendborg Sportsfestival.

 

Har du yderligere spørgsmål, kan du kontakte en af følgende personer:

 

Svendborg Idræts Samvirke:

  • Preben Juhl Rasmussen – telefon 20 64 83 19 – mail: erpjr@nrdc.dk

 

Svendborg Kommune, Fritidsafdelingen:

 

Svendborg Sportsfestival: