Sport og Idræt i Svendborg – kontakt@sis-svendborg.dk

Samarbejde med Jens Myrup Thomsen om “Bevæg dig for livet”

 

Kære foreninger

 

Tak for samarbejdet til de af jer jeg har nået at besøge, arbejdet sammen med eller på anden måde har stødt på i 2018.

 

Fundamentet for Bevæg dig for livet i Svendborg Kommune er ved at være på plads, så opgaverne i 2019 drejer sig i høj grad om, hvordan vi i fællesskab kan gøre borgerne i kommunen mere aktive uden for rådhusets vægge.

 

Til den opgave vil jeg gerne inspireres af jer, understøtte de tiltag i har i gang eller starte aktiviteter op i fællesskab – det er dét jeg er til for. Jeg har fortsat en STOR interesse i at komme på besøg hos jer alle, og høre lidt om de ting i lykkedes med og de ting som fylder i jeres hverdag i foreningslivet. Hvis jeg kender jeg – kan jeg bedre understøtte det i går og arbejder med. Så invitér mig meget gerne med på det næste bestyrelsesmøde eller anden relevant aktivitet, så vi kan få hilst på hinanden og jeg kan se hvor i bor. Af ting jeg kan bidrage med kan bl.a. nævnes:

  • Fonds- og puljeansøgninger
  • Opstart af nye aktiviteter
  • Relationer og aktiviteter på tværs af idrætsforbund, kommune og forening
  • Netværk på tværs af foreninger
  • Foreningsudvikling

 

Jeg glæder mig til mere idræt og bevægelse sammen med jer i 2019!

 

Venlig hilsen

Jens Myrup Thomsen

Breddeidrætskonsulent

 

Svendborg Kommune Kultur og Fritid Ryttervej 70 5700 Svendborg Mobil: +45 29669169

Email: jens.myrup.thomsen@svendborg.dk