Sport og Idræt i Svendborg – kontakt@sis-svendborg.dk

Søren Toft Hansen – Talentpuljen

 

Jeg vil gerne takke SIS for den økonomiske støtte til mine udlandsrejser, som har gjort mig sportsligt bedre. Jeg sætter virkelig pris på at I har været så godhjertet at støtte en lokal sportsmand med sin karriere. Jeg fik 5.000,- til støtte, og jeg har brugt pengene på 5 rejser til internationale turneringer. Inden jeg gik i gang med den nu forgangne sæson lå jeg nummer 1471 på verdensranglisten, hvilket ikke var helt tilfredsstillende, men takket være jeres hjælp og min egen sportslige indsats har jeg på et år rykket fra nummer 1471 til at ligge nummer 422 på verdensranglisten. Jeg er Jer evig taknemlig for dette!

Da jeg spillede i Kroatien nåede jeg frem til kvartfinalen som desværre blev endestationen for mig, mens Cypern klart var det bedste sportslige resultat, hvor jeg i semifinalen måtte se mig slået efter en kamp som varede omkring 80 minutter, hvilket er en meget lang kamp. Jeg var rigtig tæt på at nå min første finale i udlandet, men desværre. Dette har dog givet mig blod på tanden til mere, og jeg vil i den nye sæson kæmpe videre for at nå mine mål om at komme i top 50 i verden. Udover Kroatien og Cypern, har jeg været i Portugal, Frederikshavn og Irland, hvor jeg også nåede en semifinale i sidstnævnte turnering.

Den nye sæson er allerede skudt i gang, hvor jeg pt. ligger i meget hård træning i sommerperioden for at bygge en endnu bedre fysisk form op, så jeg kan holde til en lang sæson.

 

Jeg vil igen gerne sige SIS tusinde tak for støtten som I har givet mig, og I har hjulpet mig til at få endnu mere blod på tanden til fremtiden!

 

Med sportslig hilsen

 

Søren Toft Hansen
Svendborg Badmintonklub