Sport og Idræt i Svendborg – kontakt@sis-svendborg.dk

SPULT aktiviteter blomstrer

I dag, fredag den 7. august, vil både SPULT Tumble Run og kunstnergruppen GLIMT være at finde i midtbyen. Det var begge begivenheder, der skulle have fundet sted under den aflyste SPULT festival i maj måned.

SPULT Tumble Run er et samarbejde mellem Gym-Sydfyn, som er 7 sydfynske gymnastikforeninger, der arbejder sammen som klynge omkring forskellige projekter – herunder SPULT Tumble Run. Det er et fint eksempel på noget af det SPULT prøver at initiere; nemlig samarbejde på tværs af foreninger.

Præcis det samme kan siges om kunstnergruppen GLIMT, der er opstået på baggrund af SPULT festival 2019. Her udviklede 6 lokale kunstnere et samarbejde, der viser sig at bære frugt og holde ved.

Idéen denne fredag er, at de sydfynske gymnastikforeninger laver en spring- og motorikbane gennem byen og kunstnerne indfanger øjeblikket og bevægelsen med kunstnerisk streg på lærred. Eventen fortsætter fredag aften, hvor GLIMT i samarbejde med 5700Summer skal forevige stemningen til Alex Vargas koncert på Ribers Gaard.

Kig forbi Svendborg bymidte, der kommer til at summe af liv denne fredag 🙂

Der er søgt støtte til begge projekter, hvorfor finansieringen ligger hos henholdsvis “De Frie Kulturmidler” og “Liv i Min By” – begge puljer i Svendborg Kommune. Tak for det!