Sport og Idræt i Svendborg – kontakt@sis-svendborg.dk

Talentpuljen – Johanne Nørby

image

 

World Cup i Loule, Portugal

Jeg takker mange gange for støtten til min deltagelse ved World Cup i Portugal.

Det var en super tur til Lóule, Portugal.  I de indledende runder sprang jeg to flotte øvelser og kvalificerede mig derved til finalen. I Finalen skulle jeg prøve en ny øvelse, jeg desværre ikke fuldførte perfekt, som kostede en del point og jeg endte derved på en 8. plads.

Men denne World Cup var som sagt en optakt til verdensmesterskabet i powertumbling i Sofia, som lige har fundet sted i uge 45. Jeg kunne ikke have været mere VM klar, mine øvelser var kørt en masse gange i både træning og ved national konkurrence. Landholdstræneren skrev således da vi tog til VM i Sofia ”Hos damerne er vi repræsenteret af Johanne Nørby som virkelig rykker for tiden. Hendes fysik er blevet forbedret i efteråret,  efter et år med rejser og højskoleophold, og nye øvelser er på vej til at blive rutine. I sidste weekend satte hun nye Danmarksrekorder da hun lavede dobbelt strakt til dobbelt hofte. Hendes twist pass bliver den sikre øvelse med whip hel til full-in hofte, hvilken også er blevet forbedret på stilen og kvaliteten i afslutningsspringet.”
Ved VM blev jeg uheldigvis ramt af sygdom og jeg neddroslede derfor mine øvelser lidt. Men jeg gennemførte stadig to fine øvelser i konkurrence, som gav mig en tilfredsstillende 17. plads.

Grunden til at jeg ikke har søgt støtte til VM, skyldes at DGF betaler disse mesterskaber, som senior. Derfor søger jeg støtte til deltagelse ved træningslejre i udlandet og andre internationale konkurrencer.

Jeg takker derfor endnu engang for den økonomiske støtte.

 

 

Johanne Lassen Nørby