Sport og Idræt i Svendborg – kontakt@sis-svendborg.dk

Topmøde – boost den åbne skole

 

Kære foreningsleder

 

Sport & Uddannelse afholder den 29. september kl. 15.30-21.00 et arrangement med titlen Topmøde – boost den åbne skole på Gymnastikhøjskolen i Ollerup.

 

Baggrunden for arrangementet er, at folkeskolereformen stiller større krav til, at skolerne skal åbne sig for det omkringliggende samfund. Når børnenes skoledag tilmed er blevet længere, er der skabt et behov for at tænke i helt nye baner.

 

I Svendborg har vi derfor etableret et laboratorium, der har til formål at understøtte eksisterende og nye former for samarbejder mellem skoler, foreninger, kulturinstitutioner og det lokale erhvervsliv. På Topmødet den 29. september kickstarter vi arbejdet ved at samle alle de aktører, som bidrager til vores fælles mål om, at alle børn og unge i Svendborg skal blive den bedste udgave af sig selv.

 

Programmet mangler endnu de sidste detaljer, men det bliver en blanding af oplæg, workshops og en messe, hvor foreninger, virksomheder, kulturinstitutioner mv. kan speeddate skolerne. Alt dette krydres med en lækker middag.

 

Man kan både tilmelde sig som messedeltager og som gæst uden stand. De respektive invitationer er vedhæftet her.

 

For de af jer, der har Facebook, kan I følge med i, hvem der har en stand messen på https://www.facebook.com/events/1684355421784743/. I er meget velkomne til at invitere relevante personer både på Facebook og med invitationerne i denne mail.

 

Programmet kan I se her www.conferencemanager.dk/aabenskole , hvor også al tilmelding skal ske – både med og uden stand. Vi håber, I har lyst til at være med!”

Se tillige nedenstående link:

Topmøde – messedeltagere