Sport og Idræt i Svendborg – kontakt@sis-svendborg.dk

Vind en vejfest

 

Kære forening

 

VIND EN VEJFEST

 

Otte veje i Svendborg kommune får chancen for at vinde en Vejfestpakke med musik/DJ og danseundervisning i august/september 2016. Konkurrencen skydes i gang med events i april og maj og det er muligt at tilmelde sig frem til d. 12. juni.

Bag projektet står flere aktører med Danseteatret sART som den lokale koordinator af Danmarkshistoriens største Danseprojekt, Ta fat om dansen”.

 

”Synes du din vej er lidt stille? Trænger I til en fælles oplevelse? Så giv dine naboer den Vejfest, de fortjener”.

Sådan lyder budskabet på plakater og flyers som i øjeblikket deles ud i det sydfynske område.  Bag det glade tilbud om fest og ballade står en dybfølt vision om at bruge dansen som et middel til inspiration og livsglæde. Og som et middel til at skabe fællesskab på tværs af skel som kultur, alder og social status.

”Dans kan noget, som ikke ret meget kan i vores kultur eller sport– det er bevægelse, kultur, glæde og inspiration” – så kom og vær med opfordrer projektets koordinator Sofie Christiansen.

 

Projektet Vejfester er også en kærlighedserklæring til området. ”Vi tror ikke der er mange områder i landet, man kan lave et projekt som dette – men her på Sydfyn er der som bekendt mange livlige folk, som er klar på fest og dans.”

De veje, der vinder en vejfest får mulighed for at vælge mellem mange stilarter som tema til festen – fra f.eks. Brasilien med salsa, merengue og samba, Tango og verdensdans over Musical, Swing og Lindy hop, til Hip hop og vogue.

Radio Diablo sørger for musikken er i topkvalitet og Sart Danseteater vil være garant for professionelle, skønne undervisere.

 

Har du lyst til at være med er der tilmelding senest 12. juni til

vejfester@sartdanseteater.dk  eller  SMS 28 103 103
Herefter modtager du nærmere info om de praktiske detaljer for deltagelsen.

 

Læs om projektet på http://sartdanseteater.dk/ under Forestillinger

 

Svendborg Kommune er i 2014-17 en del af Danmarkshistoriens største danseprojekt, Ta fat om dansen, som med en millionstøtte fra Nordeafonden vil bringe dansen ud til alle.

 

Læs mere om projektet og Dansefyrtårn fyn på http://www.tafatomdansen.dk/

 

Projektet Vejfester skabes i samarbejde med Radio Diablo.

 

 

Venlig hilsen

 

Kulturkonsulent Birgitte Skriver

Svendborg Kommune

Tlf 62 23 30 14