Sport og Idræt i Svendborg – kontakt@sis-svendborg.dk
Benny Andersen

Benny Andersen Prisen

Vi søger indstillinger til Benny Andersen Prisen. Og vi ved, at I har lokale ildsjæle, der fortjener anerkendelsen.

Siden 2011 er Benny Andersen Prisen hvert år blevet uddelt til ildsjæle, der gør en særlig indsats for udsatte børn og unge i Danmark. Professionelle, frivillige, organisationer og enkeltpersoner. Den eneste betingelse for at komme i betragtning er, at man har hjertet på rette sted og gør en forskel. Vinderen vælges af et dommerpanel, der læser alle indstillingerne og giver point til dem, de synes skal hædres.

I 2023 uddeles blomster, diplomer og små pengepræmier for 13. gang. Og vi vil rigtig gerne have mange indstillinger. Derfor håber vi, at I vil sende denne opfordring rundt og sætte jer ved tastaturet.

Frist for indstillinger er i år 20. februar 2023. Skriv gerne ca. ½-1 A4 side og vedlæg 2-3 vellignende foto. Vinderen får 10.000 kr. et diplom og blomster personligt overrakt på konferencen. 2. og 3. pladsen får 3.000 kr. hver. Indstillinger sendes til: indstilling@bennyandersenprisen.dk

Læs mere på forsiden af https://bennyandersenprisen.dk/

Her kan I læse reportager fra de foregående år, se videoklip og få inspiration i tidligere indstillinger:
https://bennyandersenprisen.dk/tidligere-vindere/

En kort reportage fra Børnekonferencen 2022, med knap 400 deltagere, hvor de sidste 35 sekunder er video fra Benny Andersen Prisen:
https://bornekonferencen.dk/wp-content/uploads/2022/05/boernekonferencen_v1.mp4-1080p.mp4

Følg også gerne med på https://www.facebook.com/BennyAndersenPrisen/ hvor der hvert år er opdateringer angående Benny Andersen Prisen, indstillede, annoncering af vindere osv.

Mange hilsner
Daniel Nyboe Andersen
Stifter og formand for Benny Andersen Prisens priskomité

 

Daniel Andersen

Børnekonferencen

Tlf. direkte: 23236109

Email: daniel@bornekonferencen.dk

www.bornekonferencen.dk