Sport og Idræt i Svendborg – kontakt@sis-svendborg.dk

DM Open i badminton

Denmark Open i badminton blev igen en Sydfynsk succes med to flotte guldmedaljer.

 

Igen i år har efterårsferien dannet rammen om Denmark Open i Odense. En super series turnering for de voksne, men også en turnering for ungdomsspillere fra det meste af verden.

I Svendborg Badminton Klub har vi haft spillere med på mange niveauer, og dette skabte mange flotte resultater. Du kan læse mere om disse på Svendborg Badminton Klubs Facebookside.

Der er dog nogle resultater vi gerne vil fremhæve. I U17 Elite spillede Caroline Mouritsen en fantastisk flot turnering, hvor hun i mixdouble vandt en guldmedalje med Jesper Østergaard fra Højbjerg. Herudover fik Caroline en sølvmedalje i damedouble med Nicoline Tang fra Odense.

Anne Mouritsen og Amanda Aarrebo Petersen havde i år fået dispensation fra Badminton Danmark til at stille op i U19 Elite (De er begge 16 år og derfor U17 spillere) De kvitterede for tilliden og vandt en flot guldmedalje i damedouble. Herudover fik Anne en flot 3. plads i single.

For Anne og Amanda var der tale om kulminationen på en måned med flotte resultater. De vinder bl.a. damedoublen i Lillerøds U17 Elite samt Hillerøds Senior Grandprix. De næste måneder skal herefter vise om pigerne er i stand til at kvalificere sig til Svendborg Grand Prix finale stævne i marts 2023.

 

Svendborg Badminton klub.DM badminton 2