Sport og Idræt i Svendborg – kontakt@sis-svendborg.dk
Skole OL

Skole OL

De virtuelle Skole Olympiske Lege

Vi er rigtig glade for at kunne fortælle, at vi nu er i gang med De virtuelle Skole Olympiske Lege, hvor over 500 klasser og 10.000 elever fra 0.-3. klasse deltager rundt om i hele landet.

Vi vil gerne sige tak til jer for at have været med til at sprede budskabet ud til jeres skoler, så vi har kunnet få så mange seje elever med i år. Der er garanti for smil på læben, højt aktivitetsniveau og samarbejde, der styrker sammenholdet ude i klasserne.

I kan her se et Danmarkskort over alle de klasser, der deltager i De virtuelle Skole Olympiske Lege https://skoleol.dk/det-virtuelle-univers/

De Virtuelle Lege foregår de næste fire uger og slutter af med et stort virtuelt finaleshow, hvor vinderne på hver årgang kåres. Der er præmier til både 1.,2. og 3 pladserne.

Danmarks Sejeste Idrætslærer 2022

Kommer Danmarks Sejeste Idrætslærer fra jeres kommune?

Skole OL og Dansk Skoleidræt kårer igen Danmarks Sejeste Idrætslærer. Det er nu og frem til d. 16. december muligt at indstille idrætslærere til den fornemme titel som Danmarks Sejeste Idrætslærer 2022. Vi håber, at I som kommune vil være med til at gøre opmærksom på prisen, så vi igen i år kan få indstillet rigtig mange seje idrætslærere og få sat idrætsfaget på dagsorden. Sidste år fik vi over 400 indstillinger. Præmien er 25.000 kr. til A-Sport til brug på nye redskaber eller andet grej til idrætsundervisningen og kurser hos Dansk Skoleidræts til en værdi af 7.500 kr.

I kan læse mere om prisen og kåringen her https://skoleol.dk/alle-aktiviteter/danmarks-sejeste-idraetslaerer/

Kommune puljer

Skole OL bygger bro mellem foreninger og skoler, og mange kommuner har puljer, der også understøtter dette. Har jeres kommune puljer, som foreningerne kan søge i forhold til Åben Skole eller evt. rekruttering, vil vi meget gerne viderebringe dette til de foreninger, der afholder Skole OL. Vi håber derfor, at I vil sende em mail retur til Skole OL, om hvilke muligheder der netop er i jeres kommune.

Skole OL har skiftet organisation

Men bare rolig… Skole OL bliver ved med at være det samme – vi kommer stadig til at aktivere mere end 60.000 børn og unge på landsplan og give dem værdifulde idrætsoplevelser.

Fra 1. nov. 2022 hedder organisationen Danmarks Idrætsforbund og Skole OL bliver en del af Kommunikation, HR og Event.

Venlig hilsen

Louise Storm Rohr

Projektkoordinator, Skole OL

louise@skoleol.dk | 63 20 61 02

www.skoleol.dk